eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Studentica Dizajna Patricia Prskalo, predstavila autorsku modnu kolekciju "Black Primavera"...

Studentica Dizajna Visoke škole "Logos centar" u Mostaru, Patricia Prskalo, predstavila je autorsku modnu kolekciju "Black Primavera" na prestižnom Balkan Art Fashion Eventu.
 
U Studentskom Kulturnom Centru (SKC) u Beogradu održan je "Golden Years", jubilarni deseti modni događaj u organizaciji Balkan Art Fashion Event - BAFE, od 3. do 11. lipnja tekuće godine. U organizaciji BAFE, u programu modnih revija izabrano je 40 modnih kolekcija, gdje su se predstavili mladi modni dizajneri iz regije. Ovom prigodom, mladi dizajneri su predstavili svoj rad stručnjacima i široj publici iz regije, te na taj način zakoračili u profesionalni svijet modnog dizajna. 

“Balkan Art Fashion Event” posebnu pažnju posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odijevanje ne poimaju kao industriju, već i kao svojevrstan umjetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici.

BAFE je u devet prethodnih izdanja okupio stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od osamdeset pojedinačnih i grupnih revija. Posljednje izdanje Balkan Art Fashion Eventa izazvalo je veliku pažnju autora iz zemalja okruženja, zbog čega je BAFE tim odlučio da platformu podigne na regionalnu razinu.


Objavljeno 12.6.2017. u 10:10h