VRH

Održan brucoški sat za 2017./2018. akademsku godinu

✓ Organizacijske znanosti ✓ Poslovna ekonomija ✓ Pravo i financije ✓ Promet ✓ Dizajn ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 8.10.2017. u 18:30h

U subotu, 07.10.2017. godine, održan je brucoški sat za studente prve godine upisane u Visoku školu „Logos centar“ u akademskoj 2017./2018. godinu, u punom amfiteatru.

Brucošima je direktor prof. VŠ dr. Lutvo Haznadarević zaželio dobrodošlicu i upoznao ih sa osnovnom strukturom rada „Logos centra“.

Studentima je predstavljen i interni informacijski sustav i objašnjeno kako na suvremeni elektronski način pristupati nekim od podataka i izvršavati predstojeće procedure.

Pozvani su da prate aktivnosti na međunarodnom planu – razmjene studenata, stručne prakse, studijske posjete, ljetne škole, o čemu će biti detaljno informirani na godišnjim Info danima za međunarodnu suradnju.

Na kraju su voditelji studijskih programa po grupama uputili studente u pojedine programe, način studiranja, kvalifikacije koje stjeću po završetku, pokazali funkcioniranje radionica, forenzičkog kabineta, streljane i dr.

 


Novosti

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... >