eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Modni editorijal "Pasjača" prezentiran za studente Modnog dizajna

U srijedu 24.10.2018. u prostorijama Visoke Škole "Logos centar" u Mostaru održana je prezentacija i predavanje o modnom projektu "Pasjača"za studente studijskog programa Dizajn, smjer Modni dizajn.

Fotografije nastale na Pasjači krase naslovnice tri strana časopisa –  „PUMP“ sa sjedištem u Kaliforniji i Italiji, francuskog „BeautyMute“ te „Coco“ sa sjedištem na Floridi.

Studenti su imali priliku čuti i vidjeti kako nastaje modni editorijal od početne ideje do krajnje realizacije te plasmana u medije.  Projekt je predstavljen kroz kronološki slijed: određivanje cilja, odabir lokacije za snimanje, odabir tima, određivanje termina, dolazak na lokaciju, rad na terenu, itd.

Uz bogato ilustriranu i temeljitu prezentaciju od Stipe Filipovića, te osvrt na make up od Ane Zovko, studenti su imali priliku vidjeti i prokomentirati nekoliko dizajnerskih modela sa autoricom modnom dizajnericom Gordanom Zucić, koja je između ostalog studentima podijelila svoje bogato iskustvo iz svoje plodne dugogodišnje profesionalne karijere.

 

Objavljeno 26.10.2018. u 13:52h