eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Lokacija i prostor

Vodeću poziciju u području svoje temeljne djelatnosti, obrazovanja, Grupa Centar je stekla prvenstveno dobrim odabirom lokacija svoga djelovanja. Tako smo za Visoku školu "Logos centar” Mostar izabrali lokaciju na poslovnoj adresi Bišće polje, u području koje nije prenapučeno, kako bi se studentima i nastavnom osoblju osigurao nesmetan rad te kako bi svu svoju pažnju mogli usmjeriti na nastavne aktivnosti, a u trenutcima vannastavnih aktivnosti osiguran je adekvatan prostor, površine 12.500 m2, uređen u zelenilu, s pažljivo biranim kulturama koje pored vizualnog identiteta ovoj visokoškolskoj instituciji daju dodatni vrijednost, privilegiju, ljepote mirnog okruženja u kojem studenti i nastavno osoblje provode svoje vrijeme.

U cilju zadovoljavanja pedagoških standarda osigurana je adekvatna površina koncipirana u dvije zgrade, što ukupno čini 7.700 m2 uređenog prostora i struktura prostora koji je predviđen za nastavni proces na ovoj visokoškolskoj ustanovi te su osigurani sanitarni, zdravstveno-higijenski i drugi uvjeti, ali i drugi životni uvjeti u pogledu kubature, svjetlosti, temperature, funkcionalnosti, sigurnosti studenata, nastavnog osoblja i posjetitelja.

Zgrada je građena i opremljena prema pedagoškim standardima za visokoškolske ustanove te odgovara normativima za izgradnju i opremanje prostora visokoškolskih ustanova sa svim zakonima, pravilnicima i tehničkim propisima u građenju i drugim područjima bitnim za rad i boravak u školskom prostoru. U sastavu visokoškolske ustanove, uređen i opremljen je studentski restoran.