eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Gostujući profesori iz Španjolske održali radionicu o programima razmjene

Visoka škola “Logos centar” u Mostaru je ugostila nastavnike iz Španjolske koji su na razmjeni u Bosni i Hercegovini putem Erasmus+ KA107 Consorcio de Comercio Internacional.

Održani su sastanci na kojima su predstavljene institucije i mogući oblici suradnje koja uključuje studentsku praksu, razmjenu studenata te razmjenu profesora.  Potpisani su Sporazmi o suradnji koji u osnovi određuju plan budućih aktivnosti.

Ova posjeta je iskorištena za aktivnu radionicu o programima razmjene gdje su gostujući profesori prenijeli iskustva svojijh institucija u raznim programima mobilnosti, obavljanja stručnih praksi, izgradnje kapaciteta te dali prijedloge kako Logos može napredovati u internacionalizaciji.

Potpisani su Sporazumi o suradnji sa sljedećim institucijama: CEEDCV, Valencia; INS JOAN BROSSA, Barcelona, CIPFP Luis Suner, Alzira; IES Luis Bunuel de Alcorcon, Madrid.

Detaljnije informacije o institucijama možete naći na sljedećim linkovima: www.ceedcv.orgwww.institutjoanbrossa.cat ,  www.fpalzira.es,  www.iesluisbunuel.com.

Radujemo se budućoj suradnji s novim partnerskim institucijama iz Španjolske.

Objavljeno 9.3.2019. u 12:18h