eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

NAŠE ERASMUS+ ISKUSTVO

Turistički posjetiti stranu zemlju uvijek je zanimljivo, ali prilika da provedete više mjeseci na nekom drugom mjestu pruža puno više. Takvo iskustvo, po našem mišljenju, neizmjerno obogaćuje i jako nam je drago što samo sudjelovale u Erasmus+ programu.

Četiri mjeseca smo provele u Mađarskoj na fakultetu Kodolanyi Janos University of Applied Sciences u Budimpešti. Na fakultetu su nas lijepo primili i pomogli nam prilagoditi se novoj sredini. Budimpešta je predivan grad, ima sadržaja za mlade i dosta znamenitosti koje vrijedi posjetiti. Tijekom razmjene stekli smo nova poznanstva, upoznali drugi jezik i običaje.

U procesu prijave na razmjenu, ispunjavanju potrebne dokumentacije, prije, za vrijeme i poslije mobilnosti uvijek smo imali pomoć administracije Logosa i ovim putem im želimo zahvaliti što su nam omogućili odlazak na razmjenu i voljele bi ponoviti ovo iskustvo ako nam se ukaže prilika.

Svakome bi preporučile odlazak na razmjenu u inozemstvo! Potrebno je samo malo hrabrosti i odlučnosti, a mnogo toga se dobije zauzvrat.

Monika i Marijana

Objavljeno 19.6.2019. u 17:44h