eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Suradnja studija Dizajn i portala magnificat.ba

U prostorijama Visoke škole „Logos centar“ u Mostaru održan je sastanak studenata i profesora studija Dizajn s predstavnicima i osnivačima portala magnificat.ba .

Studentima su se obratili osnivači portala Sanijela Matković i don Filip Pavlović  koji su prilikom svog izlaganja studente upoznali s potrebnim informacijama o samom portalu te željama i vizijama klijenata.

Nakon što su stekli uvid u način i redoslijed rada, upute klijenta, te vremenske okvire za realizaciju projekta, studenti su dobili priliku izraditi svoje prijedloge rješenja za logo portala Magnificat. Na kraju ovog projekta odabrati će se autor najboljeg rješenja koji će biti i novčano nagrađen od strane Magnificat tima.

Osnivači portala naglasili su kako nije slučajno da su odabrali studente Dizajna Visoke škole „Logos centar“ u Mostaru za suradnju na ovom kreativnom projektu te da su otvoreni i za neke buduće suradnje.

Ovakve suradnje su vrhunska prilika za studente za stjecanje uvida u cjelokupan proces dizajnerskog posla i iskustvo rada s realnim klijentom, što je ujedno izvrsna priprema za kompletno formiranje studenata za njihov budući rad nakon studija.

Objavljeno 11.11.2020. u 09:09h