VRH

CISCO Akademija na Visokoj školi „Logos centar“ u Mostaru

✓ Organizacijske znanosti ✓ Poslovna ekonomija ✓ Pravo i financije ✓ Promet ✓ Dizajn ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 5.2.2019. u 13:12h

S ciljem širenja svoje ponude, Visoka škola „Logos centar“ završila je realizaciju registriranja i pokretanja Cisco Akademije za mrežne tehnologije. Nudimo obuku po CCNA R&S programu gdje ste u mogućnosti savladati tehnologije poput IPv4, IPv6, EIGRP, OSPF, EtherChannel, L2 i L3 switching, STP, VTP i još mnogo toga. Polaznicima je osigurana najmodernija Cisco oprema za praktičan rad i usavršavanje. 

CCNA R&S program je podijeljen u 4 semestra sa ukupnim trajanjem od 12 mj. do 18 mj., ovisno o dinamici izvođenja nastave. Cijena semestra po polazniku iznosi 500 KM s mogućnošću plaćanja u ratama, dok je za studente IT smjera Visoke škole „Logos centar“ program u potpunosti besplatan. 

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na promotivnom sastanku u četvrtak 14.02.2019. u 18h. Cilj sastanka je upoznati vas s načinom rada Akademije kao i s CCNA programom.  Sastanak će se održati u prostorijama Akademije na adresi:

Visoka škola „Logos centar“,

Bišće polje bb, Mostar. 

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nas kontaktirati na e-mail cisco@logos-centar.com.

Knowledge is power, certification is proof.

Cisco Networking Academy – Visoka škola „Logos centar“.

Novosti

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... >