VRH

Erasmus iskustvo studenata LOGOSA u Hrvatskoj

✓ Organizacijske znanosti ✓ Poslovna ekonomija ✓ Pravo i financije ✓ Promet ✓ Dizajn ✓ Energetika ✓ Zaštita na radu i zaštita od požara ✓ Sigurnosne studije
Objavljeno 13.7.2020. u 14:02h

Studentska razmjena izvrsna je prilika studentima širom svijeta da upoznaju različite kulture, steknu nova prijateljstva, ali isto tako da uče i rade sa vrhunskim profesorima. Imali smo velika očekivanja kada smo se prijavili, a sad slobodno možemo reći da su ta očekivanja i više nego ispunjena. Komunikacija sa domaćinima prije i za vrijeme razmjene bila je odlična, lijepo su nas primili i bili nam cijelo vrijeme na raspolaganju. Ovo je bilo nezaboravno iskustvo u kojem smo stekli nova prijateljstva i naučili puno toga od profesora.

Također želimo se zahvaliti Visokoj školi „Logos centar“ Mostar što nam je omogućila jedno ovako iskustvo i što nas je podržavala cijelo vrijeme, uputila u sve detalje razmjene i bila na raspolaganju tijekom razdoblja provedenog u Hrvatskoj. Predlažemo svim studentima „Logos centra“ da se prijave na Erasmus+  razmjenu i da dožive jedno nezaboravno iskustvo.

 

Novosti

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... >