eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

PRVA STUDENTSKA IZLOŽBA U NOVOOTVORENOJ GALERIJI LOGOS KAO AKADEMSKI CENTAR KULTURNOG I UMJETNIČKOG SADRŽAJA

Visoka škola „Logos centar“ u Mostaru s ponosom  objavljuje otvaranje prve studentske izložbe u Galeriji Logos koja će se održati u srijedu, 19. svibnja 2021. u 18:00 sati.

Prva izložba u Galeriji Logos je izložba studenata Dizajna Visoke škole „Logos centar“ u Mostaru, a po prvi put predstavlja studente sa smjerova Grafički dizajn, Modni dizajn i Dizajn interijera. Rezultat je to odlične suradnje vodstva i čelništva „Logos centra“, menadžmenta i voditelja studijskog programa Dizajna i onih najvažnijih- naših studenata.

Na izložbi će biti predstavljeni radovi studenata iz različitih umjetničkih disciplina, kao što su crteži, fotografije, slike, modne ilustracije i modeli odjeće, tlocrti i nacrti prostora, komada namještaja, logotipi, grafička rješenja za plakate i mnogi drugi radovi.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na otvorenje studentske izložbe i naše galerije koja će omogućiti predstavljanje studenata i njihovih radova, a svima nama proširiti vidike umjetnosti, kreativnosti i suvremenog umjetničkog izričaja mladih generacija.

Dobro nam došli!

Objavljeno 17.5.2021. u 12:37h