eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Uručena nagrada studentici Dizajna za vizualni identitet Street Food Festivala

Nakon potpisanog sporazuma ostvarena je još jedna uspješna suradnja studenata Dizajna Visoke škole „Logos centar“ u Mostaru i kreativne agencije za digitalni marketing Amadis i Street Food Festivala.

Predstavnici agencije pohvalili su rad i trud svih studenata koji su, prateći želju i viziju klijenta, poslali svoje radove te se zahvalili partnerima na uspješnoj suradnji. 

Studenti su za projektni zadatak trebali kreirati vizualni identitet za „Street Food Fest 2021.“, logotip, paletu boja, tipografiju i primjene vizuala u tisku te u digitalnim medijima. 

Najbolje rješenje vizualnog identiteta ponudila je studentica Marija Karlušić kojoj su predstavnici agencije za dizajn rješenja uručili nagradu i priznanje.

Logos centar ima cilj poticati i organizirati ovakve suradnje jer su studentima vrhunska prilika za stjecanje uvida u cjelokupan proces dizajnerskog posla i iskustvo rada s realnim klijentom, što je ujedno izvrsna priprema za kompletno formiranje studenata za njihov budući rad nakon studija.

 

Objavljeno 21.5.2021. u 11:31h