eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

SVEČANO OTVORENA GALERIJA VISOKE ŠKOLE "LOGOS CENTAR" U MOSTARU

Prva izložba studenata Dizajna otvorena je u srijedu u novootvorenoj galeriji "Logos Gallery" u sklopu Visoke škole "Logos centar" u Mostaru.

U srijedu, 19. svibnja 2021. godine na Visokoj školi "Logos centar" u Mostaru svečano je otvorena galerija "Logos Gallery". Čast predstavljanja svojih radova u novootvorenoj galeriji pripala je studentima Dizajna sa smjerova: Grafički dizajn, Modni dizajn i Dizajn interijera.

Posjetitelji su mogli vidjeti studentske radove iz različitih disciplina, kao što su: crteži, slike, fotografije, modne ilustracije, modeli odjeće, tlocrti i nacrti prostora, komadi namještaja, grafička rješenja za plakate i logotipe te mnoge druge.

Svečanom otvorenju prisustvovali su profesori Visoke škole, studenti, njihove obitelji i prijatelji te učenici Srednje građevinske škole Juraja Dalmatinca iz Mostara.

Prisutnim posjetiteljima izložbe obratili su se predsjednica Senata Visoke škole Ana Crnogorac, direktor Visoke škole Tarik Humačkić i voditelj studija Dizajn Tomislav Zovko.

Otvaranjem galerije "Logos Gallery" studentima se omogućuje stjecanje novih umjetničkih znanja, iskustava i vještina, pogotovo o suvremenim temama i sukladno tehnološkom napretku u oblasti dizajna.

Cijeli zajednički projekt otvaranja galerije i prve izložbe rezultat je uspješne dugogodišnje suradnje menadžmenta Visoke škole, voditelja studija Dizajn te profesora i studenata Visoke škole "Logos centar" Mostar.

Vrata „Logos Gallery“ ostaju trajno otvorena za sve posjetitelje i buduće studente.

 

Objavljeno 22.5.2021. u 15:10h