eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Studenti DIZAJNA na Međunarodnoj fotografsko-ekološkoj koloniji „DUNAV“

Druga Međunarodna fotografsko-ekološka „Dunav“ uspješno je realizirana 27. kolovoza 2021. godine. Na koloniji je sudjelovalo petnaest sudionika koji su fotografirali na više lokacija: plaže u Novom Sadu,  Sremski Karlovci i Beočin. Kolonija je otvorena posjetom Muzeju Vojvodine gdje su sudionici mogli pogledati fotografsku izložbu „Osvrt“ koju je priredila Ars akademija. Sudionici kolonije su imali priliku fotografirati na više lokacija i tako se upoznati s različitim uvjetima na terenu i tehnikama fotografiranja.

U kulturnom centru Beočin postavljena je izložba fotografija s prethodne kolonije „Dunav“ koju je otvorila Andrijana Čapko, zamjenica načelnika Gradske uprave za zaštitu životne sredine. Tom prilikom prisutnima se obratila direktorica kulturnog centra Ivana Letoš Brankov, organizator predavač Visoke škole Željko Savić te voditelj studija Dizajn Visoke škole Tomislav Zovko.

Studenti Dizajna Visoke škole „Logos centra“ u Mostaru aktivno su sudjelovali u fotografiranju i dizajnu kataloga te ostalog materijala za drugu Međunarodnu fotografsko-ekološku koloniju „Dunav“.

Predstavnice studija Dizajn na ovoj koloniji su bile: Marija Karlušić, Amina Vila i Ena Čilić uz stručno vodstvo profesora Visoke škole Tomislava Zovke.

Cilj ove manifestacije je podizanje razine svijesti građana o čuvanju životne sredine.

Visoka škola „Logos centar“ uvijek nastoji omogućiti studentima da pored teorijskog i praktičnog znanja iz učionice i radionice, tijekom školovanja imaju priliku raditi u realnom svijetu, u raznim uvjetima, ispunjavajući sve zahtjeve klijenta kako bi po završetku studija bili spremni za tržište rada.

Objavljeno 6.9.2021. u 10:23h