eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Druga studentska izložba u galeriji visoke škole

Visoka škola „Logos centar“ u Mostaru Vas poziva na otvorenje Druge izložbe studenata Dizajna u Galeriji Logos koja će se održati u petak, 10. lipnja 2022. godine u 15:00 sati.

Ovogodišnja izložba predstavlja radove studente sa smjerova Grafički dizajn, Modni dizajn i Dizajn interijera, ali i neke od Alumni studenata.

Pored pregleda godišnjeg rada kroz nastavu i praktične vježbe, ove godine smo pozvali i uvrstili neke od naših Alumni studenata kako bi zadržali i nastavili odličnu suradnju sa svojim završenim studentima odnosno diplomantima.

Na izložbi će biti predstavljeni radovi studenata iz različitih umjetničkih disciplina, kao što su crteži, fotografije, slike, modne ilustracije i modeli odjeće, tlocrti i nacrti prostora, komada namještaja, logotipi, grafička rješenja za plakate i mnogi drugi radovi.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na otvorenje Druge izložbe studenata Dizajna koja će omogućiti predstavljanje studenata i njihovih radova, a svima nama proširiti vidike umjetnosti, kreativnosti i suvremenog umjetničkog izričaja mladih generacija.

Dobro nam došli!

Objavljeno 8.6.2022. u 17:59h