eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

POZIV ZA PRIJAVE NA 4. MEĐUNARODNU STUDENTSKU KONFERENCIJU

U mjesecu junu/lipnju 2023. godine u prostorijama Visoke škole „Logos centar“ u Mostaru biti će organizirana4. Međunarodna studentska konferencija pod nazivom „Obrazovanje za održivi razvoj“. Pored Logosa, organizatori ove konferencije su Visoka škola "CEPS - Centar za poslovne studije" Kiseljak i Veleučilište u Bjelovaru (Republika Hrvatska) . Poslovno veleučilište Zagreb je partner ovogodišnje konferencije.

Studentske konferencije se redovno održavaju od 2019. godine, gdje studenti zajedno sa svojim mentorima/profesorima, uz prezentirane radove, imaju priliku da aktivno sudjeluju u razmjeni mišljenja, stjecanju novih znanja i kompetencija.

Pozivamo sve zainteresovane studente da sudjeluju u ovoj konferenciji, pokažu svoje istraživačke vještine, te sa kolegama s drugih institucija iznesu svoja zapažanja, ideje, mišljenja i rezultate spoznaje.

Sudjelovanje na studentskoj konferenciji je besplatno. Konferencija će biti u hibridnom formatu, uživo i online (putem MS Teams-a). Svi prezentirani radovi u punom opsegu će biti objavljeni u Zborniku radova. Službeni jezici konferencije su bosanski/hrvatski/srpski/engleski. Struktura radova može biti istraživački/stručni/pregledni, a o tom odlučuje stručno-naučni odbor.

Finalne verzije radova je potrebno poslati najkasnije do 30.4.2023. godine na e-mail: konferencije.ceps@gmail.com . Prilikom prijave, potrebno je navesti sljedeće informacije: ime i prezime studenta (i mentora ukoliko je takav slučaj), naziv visokoškolske institucije i naslov rada. Uputstvo za autore je jednako onom za časopis Društvena i tehnička istraživanja, a koje možete pogledati na https://www.ceps.edu.ba/DIT .

Oblasti istraživanja:

1. ODRŽIVO UPRAVLJANJE POSLOVANJEM

2. ODRŽIVA I PAMETNA MOBILNOST

3. ZDRAVLJE I BLAGOSTANJE ZA SVE

4. ULOGA INFORMACIJSKIH TEHNOLOGIJA U ODRŽIVOM RAZVOJU

5. OBNOVLJIVI IZVORNI ENERGIJE I ENERGETSKA UČINKOVITOST

6. ODRŽIVI RAZVOJ DRUŠTAVA BEZ KRIMINALITETA

7. ZNAČAJ POSTIZANJA ODRŽIVOSTI U ZAŠTITI NA RADU

8. INOVATIVNI PRISTUPI U OBRAZOVANJU I ODRŽIVI UNIVERZITETI

9. JEDNAKOST U SVIM SEGMENTIMA DRUŠTVA

 

Planirani termin održavanja međunarodne studentske konferencije je 1.6.2023. godine s početkom u 10 sati u prostorijama Visoke škole „LOGOS-centar“ Mostar i online putem MS Teams-a. Konačan program će biti pravovremeno objavljen na oficialnoj web stranici ove Visoke škole.

Objavljeno 7.3.2023. u 21:11h