eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Studenti Dizajna posjetili regionalni summit arhitekture Sfera 2023

Regionalni summit arhitekture Sfera 2023 održan je 20. i 21. listopada 2023. u Narodnom pozorištu u Sarajevu. Summit je ugostio regionalne arhitekte i stručnjake, kao i svjetski poznati arhitektonski biro Bjarke Ingels Group iz Danske.

Organizator događaja je kompanija Sfera d.o.o Mostaru suradnji sa komorama arhitekata, asocijacijama arhitekata, društvima arhitekata i arhitektonskim fakultetima iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore.

Studenti Logos centra studija Dizajn imali su priliku sudjelovati na summitu i poslušati odlična predavanja arhitekata koji su predstavljali projekte, inovacije i trendove iz svijeta arhitekture, a u izložbenom dijelu vidjeti proizvode i novitete kompanija.

Cilj organizatora je na jednom mjestu spojiti struku i nauku, pružiti im mogućnost komunikacije, uspostavljanja suradnje, te priliku za razmjenu iskustava i znanja.

Summit je nastao iz ideje, shodno dugogodišnjoj suradnji sa kompanijama i stručnjacima unutar građevinskog i arhitektonskog sektora, i to kao nastavak projekta organizacije međunarodnih naučno stručnih konferencija Sfera.

Objavljeno 31.10.2023. u 12:28h