eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Studentima prve godine studija Dizajn predstavljena platforma „Baza-Brotis Arhi Zajednica“

Projekt i platformu za marketing i edukaciju koja objedinjuje već oformirane arhitekte, dizajnere interijera, inžinjere ali i studente navedenih struka „Baza-Brotis Arhi Zajednica“ ponovo je predstavljena u petak, 17. studenog 2023. god. u prostorijama Visoke škole LOGOS centar u Mostaru. Baza Brotis Arhi Zajednicapromovira radove kroz sponzorirani medijski prostor u svrhu razvoja digitalnog identiteta pojedinca i lakše komunikacije s klijentima, i upravo ovaj vid medijske podrške predstavljen je studentima prve godine studijske grupe Dizajn sa Visoke škole LOGOS centar kao oblik odskočne daske u budući svijet poslovanja.

Studenti su pratili prezentaciju u kojoj je predstavljen projekt „Baza“ kao i plan edukacija i radionica u izložbenom prostoru Brotis kao i drugim eksternim lokacijama, a angažman studenata unutar „Baze“kroz sudjelovanje na prezentacijama i radionicama koje budu organizirali motivacija je za nagradu najaktivnijem studentu - putovanje u Španjolsku u tvornicu Porcelanosa.

Nadamo se da će studenti svoje znanje nadopuniti kroz suradnju s tvrtkom Brotis koja iza sebe ima 30 godina rada i iskustva, i da će se kroz edukacije, radionice i medijski prostor naći svoje mjesto pod suncem i biti prvi u nizu kada je održivi razvoj u pitanju.

Više o samom projektu studenti dodatno mogu pronaći na web stranici Brotis kao i na društvenim mrežama Instagram Baza Brotis Arhi Zajednica i Facebook Brotis Arhi .

Objavljeno 21.11.2023. u 15:24h