eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

ISKUSTVO STUDIRANJA U ŽILINI PUTEM ERASMUS+ PROGRAMA

Studiranje u inozemstvu predstavlja jedinstvenu priliku za osobni i akademski razvoj, a moje iskustvo na Sveučilištu u Žilini tijekom ljetnog semestra 2023/2024 definitivno je obogatilo moj studentski život. Logos centar omogućio mi je ovu vrijednu priliku kao studentu studija Promet.

Sveučilište u Žilini, smješteno u slovačkom gradu Žilina, nije samo pružilo akademski izazov nego i bogat kulturni doživljaj. Jedan od najupečatljivijih aspekata mog boravka bio je interaktivni pristup učenju. Predavanja su bila dinamična, obogaćena praktičnim primjerima i studijskim slučajevima koji su bili relevantni za moj studij.

Osim akademskih izazova, imao sam priliku istražiti bogatu kulturnu baštinu Žiline i Slovačke. Posjeti muzejima, lokalnim festivalima i izleti u okolna planinska područja bili su nezaboravni.

Neizostavni dio mog iskustva bio je i međunarodni studentski život. Prijateljstva s kolegama iz različitih dijelova svijeta pridonijela su mojem osobnom rastu i razumijevanju međukulturalnih razlika. Razmjena ideja i perspektiva na različite teme bila je nevjerojatno obogaćujuća.

Stjecanje novih znanja, upoznavanje novih ljudi i otvaranje novih horizonta bili su temeljni koraci u mom akademskom putovanju. Preporučio bih svakom studentu da istraži mogućnosti studiranja u inozemstvu kako bi obogatio svoje obrazovanje i životno iskustvo.

Mate, student studija Promet

Objavljeno 3.7.2024. u 14:07h