eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

O nama

Visoka škola "Logos centar" u Mostaru utemeljena je iz društava Grupe Centar, koja imaju značajne uspjehe u obrazovanju, kao moderna visokoškolska institucija koja će obrazovati stručnjake po studijskim programima koji sadržajno obuhvaćaju teorijska i primijenjena znanja, uključujući i praksu u odgovarajućim radnim sredinama.

Visoka škola "Logos centar" superiornu kvalitetu nastavnog procesa je potvrdila dobivanjem rješenja o institucionalnoj akreditaciji izdanim od Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a broj: 05-03-40-2016-7/15 od 07.srpnja 2015. godine. Rješenje je izdano na preporuku Agencije za razvoj visokog obrazovanja i osiguranja kvalitete Bosne i Hercegovine broj: 05-33-1-37-6/15 od 29. lipnja 2015. godine. Akreditacija Visoke škole "Logos centar" omogućava lakše prepoznavanje i priznavanje diploma Logosa u cijeloj Europi jer garantira primjenu bolonjskih i europskih standarda u procesu visokoškolskog obrazovanja.

Na ovoj visokoškolskoj ustanovi kroz stjecanje znanja na zahtjevan, ali ujedno zanimljiv i uzbudljiv način, koji stvaralačkim entuzijazmom prožima studente i nastavno osoblje, nude im se osobne i društvene vrijednosti kako bi mogli akademskom izvrsnošću i društveno odgovornim djelovanjem razviti kompetencije stručnosti, poduzetnosti i poslovnosti.

Naš zadatak je provoditi obrazovanje najviše klase i tako se etablirati kao svojevrsni centar obrazovanja za najodgovorniji posao kojeg se netko možete prihvatiti, a to je prihvatiti odgovornost za obrazovanje nadolazećih generacija na način da kreiraju nove vrijednosti na tržištu rada, primjenjive u poslovnoj praksi u odnosu na druge koji to ne žele ili ne znaju te se u skladu s tim i ponašamo krajnje savjesno i odgovorno.

Posebnu pažnju posvetili smo nastavnom kadru koji je angažiran na ovoj visokoškolskoj ustanovi. Okosnicu nastavnog kadra čine profesori sa znanstvenih studija iz zemlje i inozemstva te stručnjaci iz gospodarske prakse koji će svoje znanje i iskustvo prenijeti studentima kako bi ih što bolje pripremili za odlazak na tržište rada i daljnje stručno usavršavanje i napredovanje.