eUniversity Cisco akademija eVodič eBrošura Upisi Webmail Distance Learning
BH EN

Studij na engleskom jeziku

Odlukom o davanju suglasnosti broj: 05-03-40-1440-1/16 od 18.05.2016. godine Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ/K je dalo suglasnot na Odluku Senata Visoke škole „Logos centar“ u Mostaru broj 363-1/16 od 03.05.2016. godine o upisu studenata na prvu godinu studija, a kojom je odobreno i izvođenje studija Poslovne ekonomije, smjer Menadžment na engleskom jeziku.

Studij na engleskom jeziku priprema studente da po završetku studija budu još spremniji za tržište rada, a znanje i kompetencije stečene po završetku im otvaraju vrata, ne samo Europe nego i ostatka svijeta, uzimajući u obzir da se većina poslovne komunikacije u svijetu odvija na engleskom jeziku.

Studenti su osposobljeni za rad i profesionalni razvoj na istraživanju, projektiranju i dizajniranju organizacije poduzeća i njegovih dijelova, menadžmentu na svim organizacijskim razinama, upravljanju ljudskim potencijalima, upravljanju proizvodnjom, projektnom menadžmentu, upravljanju nagrađivanjem, konzultantskim poslovima iz područja organizacije, menadžmenta i reinženjeringa, upravljanja promjenama i upravljanja krizama te istraživačke i razvojne poslove u znanstvenim i obrazovnim institucijama. Osim u suradnji sa stranim tržištima, oni će biti pripremljeni i za rad na stranim tržištima.

Pored prednosti za studente Poslovne ekonomije, smjer Menadžment, koji se izvodi na engleskom jeziku, koje imaju po završetku, studenti su za vrijeme trajanja studija spremniji za međunarodne razmjene i prakse.

Vrhunski profesori i predavači s dugogodišnjim iskustvom u nastavi, povezanost s inozemnim visokoobrazovnim institucijama, kroz međunarodne ugovore i suradnje, povezanost s inozemnim poduzećima i poslodavcima ovaj studijski smjer čini pravim odabirom za studij za one studente koji su spremni odgovoriti izazovima današnjice.